Skip to main content

Project aanmaken

Om makkelijk bestellingen voor je werf te kunnen plaatsen en opvolgen, maak je eerst een project aan.
Aan dit project kan je nog een tal van handige zaken toevoegen, zoals Check-in@Work aanwezigheidsregistratie, alternatieve leveradressen of werfzones en reeds gedefinieerde producten die de werfleider kan gebruiken om bestellingen af te roepen. Ook kan je het overzicht van de bestellingen gekoppeld aan je project bekijken. Maar hoe maak je een project nu aan?

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om een project aan te maken. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om een project voor je werf aan te maken, ga je naar het luik "Projecten".

Vervolgens klik je op de knop + Toevoegen.
2

Op dit eerste scherm vul je de projectdetails in.

Je begint met de projectnaam in te vullen. Je kan er ook voor kiezen om een projectcode toe te voegen. Daanra vul je het adres van de werf in. Indien nodig kan je de locatie aanpassen door de markeerspeld op het kaartje te verslepen. Ook de breedte- en lengtegraad kan je gebruiken om de locatie aan te duiden. Ten slotte vul je ook nog de Check-in@Work-aanwezigheidsregistratiecode in, als deze er is, en duid je het facturatieadres aan. Als er nog geen facturatieadres gekoppeld is aan het bedrijfsaccount, kan je hier een aanmaken.
3

Op het tweede scherm kan je medewerkers toevoegen aan je project.

Zo kunnen zij bestellingen rond dit project zien en plaatsen. Een bestaande gebruiker kan je opzoeken via de zoekbalk, een nieuwe gebruiker kan je aanmaken via de knop "+ Toevoegen". Deze stap kan je op dit moment overslaan en later nog op terugkomen.
4

Als derde en laatste stap kan je werfzones of alternatieve leveradressen ingeven.

De namen hiervoor kan je helemaal zelf kiezen volgens nood van je werf. Voorbeelden zijn Kraan 1, Achterkant werf en Windmolen 3. Ook deze stap is optioneel en kan je later nog aanvullen en aanpassen.
5

Hierna klik je op "Opslaan" en je project is aangemaakt!

6

Als je terugkeert naar het beginscherm van het luik Projecten, krijg je een overzicht te zien van de toegevoegde projecten.

Deze kan je ook filteren op projectstatus met behulp van de drie filterknoppen Gepland, In Uitvoering en Afgewerkt.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag