Skip to main content

Bestelling wijzigen

We zijn hard aan het werken om het mogelijk te maken om het adres, de samenstelling, de lever- en losmethode etc. van een reeds geplaatste bestelling te wijzigen. Vandaag kan je de leverdatum, het levermoment en het volume van een reeds geplaatste bestelling wijzigen via de bestelling zelf. We leren je hier hoe je andere wijzigingen aan de bestelling momenteel het best aanpakt.

In het korte demofilmpje leggen we je uit hoe je andere gegevens dan de leverdatum, -tijdstip of het volume van een reeds geplaatste bestelling kan wijzigen. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om een bestelling te wijzigen, ga je naar de bestelling in kwestie.

Dit kan je via je Project doen, of via Bestellingen.
2

Zodra je klikt op de bestelling die je wil wijzigen, zie je rechts een blauw vak waarin je de wijzigingen kan doorvoeren.

In dit vak kan je klikken op Snel bewerken indien je het levermoment of het volume van de bestelling wilt wijzigen. Indien je andere wijzigingen wilt doorvoeren, klik je hier op Annuleren.
3

Indien je hebt gekozen om de bestelling te annuleren, kan je een bericht toevoegen voor de centrale.

In je bericht kan je bijvoorbeeld vermelden dat het om een wijziging gaat en dat je een nieuwe bestelling zult doorgeven. De centrale krijgt een notificatie via e-mail en via het platform.
4

Vervolgens kan je naar je project gaan om de bestelling op een snelle manier op te roepen.

Dit kan je via je reeds opgeslagen producten, of rechtsonder via Recente bestellingen.
5

Wanneer je bij een van deze twee opties klikt op "Bestellen", zie je dat heel wat informatie reeds ingevuld is.

- Indien je via Recente bestellingen opnieuw bestelt, zal je zien dat alle informatie reeds overgenomen is.
- Indien je via opgeslagen Producten opnieuw bestelt, zal je nog de datum, hoeveelheid en cadans moeten ingeven.
6

Vervolgens voer je de gewenste wijzigingen door.

Je kan bijvoorbeeld de consistentieklasse of de losmethode veranderen.
7

Je kan ook een opmerking toevoegen aan de bestelling, vooraleer je op "Plaats bestelling" drukt.

Dit raden we ten sterkste aan, zeker indien de wijziging weinig op voorhand plaats vindt. Op deze manier kan de kans op misvattingen verkleind worden.
TIP: Zorg ervoor dat je een duidelijk bericht in de opmerking zet, zowel bij de geannuleerde als de nieuw geplaatste bestelling.

We raden daarnaast sterk aan om ook even telefonisch contact op te nemen met de centrale, wanneer je een bestelling wilt wijzigen.

Je vindt de contactgegevens en het telefoonnummer van de centrale steeds terug in de rechterzijbalk van je bestelling. Vervolgens kan je de bestelling in het Betotrace-platform aanpassen, zodat de gegevens in het platform correct zijn en door alle partijen teruggevonden kunnen worden.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag