Skip to main content

Aanvraag wijziging aanvaarden

Heeft de centrale vertraging opgelopen en je vervolgens een voorstel tot herplanning van het levermoment gestuurd? Bekijk hier hoe je dit via Betotrace kan aanvaarden.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de enkele stappen om een verzoek tot herplanning te aanvaarden of zelf een nieuw uur voor te stellen. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om de wijziging van een bestelling te raadplegen, ga je naar de bestelling in kwestie.

Dit kan je via je de e-mailnotificatie, via je Project, of via Bestellingen doen. Via Bestellingen vind je bestellingen die actie vereisen terug in de tab Actie vereist. Je kan de bestelling daarnaast herkennen aan de hand van de status. Deze geeft weer dat jij actie moet ondernemen voor deze bepaalde bestelling.
2

Zodra je de bestelling gekozen hebt waarvan het levermoment gewijzigd moet worden, zie je rechts een oranje vak waar je deze actie kan uitvoeren.

3

In het oranje vak kan je op "Aanvaarden" klikken om het voorstel van de centrale goed te keuren.

De centrale krijgt hier een notificatie van via e-mail en via het platform.
4

Indien je niet akkoord gaat met het nieuw voorgestelde levermoment,kan je best even de centrale contacteren om een nieuw moment te vinden dat voor beide partijen past.

Op die manier kan je nadien het onderling afgesproken levermoment doorgeven in de herplanningsmodule (het oranje vakje).
LET OP: We raden je sterk aan om ook even telefonisch contact op te nemen met de centrale wanneer je niet akkoord gaat met de voorgestelde wijziging van het levermoment, vooral wanneer dit weinig op voorhand gebeurt.

Je vindt de contactgegevens en het telefoonnummer van de centrale steeds terug in de rechterzijbalk van je bestelling. Vervolgens kan je de bestelling in het Betotrace-platform aanpassen, zodat de gegevens in het platform correct zijn en door alle partijen teruggevonden kunnen worden, zowel op het moment zelf, als achteraf.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag