Skip to main content

Levermoment of volume bestelling wijzigen

Vertraging opgelopen waardoor je het levermoment van een reeds doorgegeven of goedgekeurde bestelling moet wijzigen? Heeft de klant een hoger of lager volume nodig dan oorspronkelijk doorgegeven en heeft hij je gevraagd die aanpassing in Betotrace te registreren? Bekijk hier hoe je dit via Betotrace kan doen.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om het levermoment of het volume van een bestelling te wijzigen. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om de datum, het tijdstip of het volume van een bestelling te wijzigen, ga je naar de bestelling waarvoor je deze wijziging wilt uitvoeren.

Dit kan je via je Bestellingen doen. Zodra je klikt op de bestelling die je wilt aanpassen, zie je rechts een blauw vak waar je deze actie kan uitvoeren via de knop Snel bewerken.
2

In het blauwe vak geef je de gewenste wijziging van het volume of het levermoment in en voeg je een bericht toe voor de klant.

De klant krijgt hier een notificatie van via e-mail en via het platform. Het blauwe vlak aan de rechterkant zal na jouw aanpassing oranje kleuren.
3

Wanneer de klant de wijziging goedkeurt, krijg je een bevestiging via e-mail.

Nadien kan je de gewijzigde bestelling in Betotrace terugvinden. Je zal zien dat het oranje vak opnieuw blauw kleurt.
TIP: We raden het sterk aan om ook even telefonisch contact op te nemen met de klant, wanneer je een bestelling wil wijzigen van tijdstip, vooral wanneer dit weinig op voorhand gebeurt.

Je vindt de contactgegevens en het telefoonnummer van de klant steeds terug in de rechterzijbalk van je bestelling. Vervolgens kan je de bestelling in het Betotrace-platform aanpassen, zodat de gegevens in het platform correct zijn en door alle partijen teruggevonden kunnen worden.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag