Skip to main content

Bestellingsverzoek aanvaarden

Wanneer je klant een bestelling ingeeft en via het platform doorstuurt naar de centrale, is dit nog een bestellingsverzoek. Zodra je het bestellingsverzoek aanvaardt, wordt dit een geplande bestelling en kan je die uitvoeren. Hoe je een bestellingsverzoek aanvaardt, leer je hier.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om een bestellingsverzoek te aanvaarden en de status van de bestelling zo op gepland te zetten. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om een bestellingsverzoek te aanvaarden, ga je naar de bestelling in kwestie.

Dit kan je doen via de e-mailnotificatie, of via Bestellingen. De status van het bestellingsverzoek zal staan op Wachten op goedkeuring leverancier. Dit geeft aan dat het wacht op actie van de centrale. Je kan de bestelling ook terugvinden via Bestellingen, in het tabblad Actie vereist.
2

Nadat je de bestelling geselecteerd hebt, zie je rechts een oranje vak.

In dit vak kan je klikken op Aanvaarden en vervolgens op Bevestigen.
3

Het verzoek is nu aanvaard en de bestelling is gepland!

Als je via Snel bewerken een aanpassing doorvoert, zal de bestelling bevestigd zijn zodra de klant de voorgestelde wijziging aanvaardt.
Voordat je een bestellingsverzoek aanvaardt, zal de status hiervan staan op Wachten op goedkeuring leverancier. Dit duidt aan dat het wacht op actie van de centrale.

Wanneer een bestelling(sverzoek) actie nodig heeft, zal het anders blauwe vak aan de rechterkant, een oranje kleur hebben. Wanneer je de actie voltooid hebt, zal het vak opnieuw blauw kleuren.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag