Skip to main content

Levermoment of volume bestelling wijzigen

Vertraging op je werf waardoor je het levermoment van een reeds doorgegeven of goedgekeurde bestelling moet wijzigen? Een hoger of lager volume nodig dan oorspronkelijk doorgegeven? Bekijk hier hoe je dit via Betotrace kan doen.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om een bestelling te herplannen of het volume ervan aan te passen. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om de leverdatum, het tijdstip of het volume van een bestelling te wijzigen, ga je naar de bestelling waarvoor je deze wijziging wilt uitvoeren.

Dit kan je via je Project doen, of via Bestellingen.
2

Zodra je klikt op de bestelling die je wilt herplannen of waarvan je het volume wilt aanpassen, zie je rechts een blauw vak waar je deze actie kan uitvoeren.

Je kan deze actie uitvoeren via de knop Snel bewerken
3

In het blauwe vak kies je het gewenste levermoment of volume, en voeg je een bericht toe voor de centrale. Je bevestigt je wijziging door op de knop "Bevestigen" te drukken.

De centrale krijgt hier een notificatie van via e-mail en via het platform.
4

De centrale kan op haar beurt de wijziging goedkeuren.

Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail. Je kan de gewijzigde bestelling ook in Betotrace terugvinden.
TIP: We raden het sterk aan om ook even telefonisch contact op te nemen met de centrale wanneer je een bestelling op het laatste moment wilt wijzigen.

Je vindt de contactgegevens en het telefoonnummer van de centrale steeds terug in de rechterzijbalk van je bestelling. Vervolgens kan je de bestelling in het Betotrace-platform aanpassen, zodat de gegevens in het platform correct zijn en door alle partijen teruggevonden kunnen worden.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag