Skip to main content

Snel bestellingverzoek 2: via recente bestellingen

Bestellingen afroepen zonder steeds alle specificaties in te vullen? Er zijn momenteel twee manieren om een snelle bestelling te plaatsen voor een project. Hier wordt de tweede uitgelegd.

In het korte demofilmpje nemen we je mee in een tweede manier om snel een bestellingsverzoek uit te sturen: via je recente bestellingen. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Als je naar de tab “Projecten” gaat, kan je het project aanduiden waarvoor je een bestelling wilt toevoegen.

Dit kan je selecteren via het overzicht of het kaartje.
2

Op het startscherm van je project zie je in de rechterzijbalk in het tabblad "Overzicht" een weergave van je recente bestellingen.

3

Zodra je op "+ Opnieuw bestellen" gedrukt hebt, zie je dat je eerst de leverdatum en het levermoment moet selecteren, net als het leveradres. Je kan ook aangeven of je de bestelling op afroep wilt plaatsen.

De leverancier waarbij je deze bestelling plaatst, is dezelfde als bij de originele bestelling. Als je die toch zou willen wijzigen, kan je via Vorige terug naar de stap waar je de leverancier kiest.
4

In de volgende stap zie je dat alle informatie van de vorige bestelling is overgenomen.

Je kan nog steeds eventuele aanpassingen doorvoeren zoals de hoeveelheid, de cadans (lossnelheid) of de lever- en losmethode.
5

Kijk nog snel even alles na en klik daarna op “Bestellen”.

De centrale ontvangt een e-mail ter notificatie van je bestellingsverzoek en kan dit accepteren.
6

Wanneer de centrale het bestellingsverzoek aanvaardt, krijg jij op jouw beurt een notificatie via e-mail en is de bestelling officieel geplaatst.

Je kan je bestelling steeds raadplegen in het Betotrace-platform. Indien nodig kan je de bestelling herplannen of het volume aanpassen.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag