Skip to main content

Een project bewerken

Af en toe wil je een project wijzigen: de projectcode aanvullen, alternatieve leveradressen of extra werfzones ingeven, een medewerker toevoegen etc. Waar je deze wijzigingen kan doorvoeren, leer je hier.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om wijzingen door te voeren op een project. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om een reeds aangemaakt project te wijzigen, ga je naar het luik “Projecten”.

Hier selecteer je het project dat je wil aanpassen via het overzicht of het kaartje.
2

Vervolgens klik je op het snelmenu via de drie puntjes en duid je “Bewerk project” aan.

De drie stappen die je doornam om het project aan te maken, komen hier terug. Je kan bijgevolg dezelfde methode volgen als bij het aanmaken van een project, om je wijzigingen door te voeren.
3

In de eerste stap kan je de projectdetails aanpassen, zoals de projectnaam, de projectcode en het adres van de werf.

Indien nodig kan je de locatie aanpassen door de markeerspeld op het kaartje te verslepen. Ook de breedte- en lengtegraad kan je gebruiken om de exacte locatie aan te duiden. Je kan ook nog de Check-in@Work-aanwezigheidsregistratiecode en het facturatieadres aanpassen.
4

In de tweede stap kan je je medewerkers toevoegen aan het project, of deze hier net uit verwijderen.

Zo kunnen zij bestellingen rond dit project zien en plaatsen. Jijzelf bent reeds aan het project toegevoegd, je hoeft jezelf hier niet op te geven. Afhankelijk van hun toegewezen gebruikersrol zullen collega's andere rechten hebben met betrekking tot het project.
De rol Projectbeheer laat bijvoorbeeld toe producten toe te voegen aan het project, die op een snelle manier afgeroepen kunnen worden. (De juiste rollen per persoon kan je selecteren in de Instellingen bij Gebruikersbeheer.)
5

Op het derde en laatste scherm kan je nog extra werfzones of alternatieve leveradressen ingeven.

De namen hiervoor kan je helemaal zelf kiezen volgens de nood van je werf. Voorbeelden zijn Kraan 1, Achterkant werf en Windmolen 3.
6

Hierna klik je op "Opslaan" en je project is gewijzigd!

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag