Skip to main content

We zijn live!

🥁 We zijn live met onze piloot omgeving! De komende dagen verwelkomen we de deelnemende betoncentrales en bouwbedrijven aan boord van ons platform. De eerste release omvat het basis proces van beton bestellen en het opvolgen van de bestelling door centrales en bouwbedrijven.

We blijven bouwen 🧱

Nu de fundering er staat en de eerste steen gelegd is kunnen we volop verder bouwen om functionaliteiten toe te voegen. We bouwen volop aan het beheren van projecten, de mobiele app voor (huur)mixer chauffeurs, het integreren en opvolgen van leveringen, … We houden jullie op de hoogte van onze verdere roadmap.

Verder ook nog focus op…

…koppelingen en open API 🔗

Zoals iedereen aangeeft is een vlotte koppeling met andere systemen via een open API belangrijk. We bouwen volop aan een open API zodoende informatie over projecten, leveringen, samenstellingen en dergelijk vlot kan uitgewisseld worden met andere systemen.

… onboarding betoncentrales en bouwbedrijven ✈️

Naast de pilootfase blijven we inzetten op het onboarden van betoncentrales en bouwbedrijven zodoende snel een groot netwerk te krijgen van samenwerkende bedrijven. Heb je contacten van bedrijven waar je mee veel mee samen werkt voor beton dan hoor ik het graag en nodig ik hun mee uit om aan boord te komen.

… vers bloed

Om onze ambitieuze plannen waar te maken zoeken we ook vers bloed. Ken je iemand in je netwerk die ons zou kunnen helpen?

Ontdek onze vacatures