Skip to main content

Collega’s uitnodigen en gebruikers beheren

Wil je een medewerker toevoegen aan Betotrace of hun gebruikersrol aanpassen? Bekijk hier hoe je dit doet.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om een gebruiker toe te voegen. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven op een overzichtelijke manier.

1

Om een gebruiker toe te voegen aan het bedrijfsprofiel, ga je linksonder naar "Instellingen".

2

Bij de instellingen klik je op “Gebruikers beheren” en de knop “+ Toevoegen”.

3

Erna vul je de informatie over de nieuwe gebruiker in en selecteer je een gebruikersrol a.d.h.v. de rechten die deze persoon mag toegekend krijgen.

– De administrator heeft toegang tot alles binnen Betotrace: Hij kan via de instellingen o.a. bedrijfsgegevens aanpassen en gebruikers toevoegen en beheren. Daarbovenop kan hij ook projecten aanmaken, daar producten aan toevoegen en bestellingen afroepen.
Projectbeheer geeft je de rechten om een projecten aan te maken, producten aan het project toevoegen en bestellingen afroepen. Zo beheert de gebruiker welke samenstellingen afgeroepen kunnen worden door gebruikers met de rol “afroepen”..
Afroepen zorgt ervoor dat je bestellingen kan afroepen van een project.

Een volledig overzicht vind je hier.

4

Dan hoef je enkel nog op "Bewaren" te klikken. Ziezo, je collega is toegevoegd.

Om achteraf gegevens van een gebruiker aan te passen of hun rechten te wijzigen, klik je in het gebruikersbeheeroverzicht op de regel met hun naam en kan je aan de slag. Deze gebruiker kan je ook toevoegen als medewerker aan je project. Meer informatie hierover vind je in de handleiding tot projecten.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag