Skip to main content

Snel bestellingverzoek 2: via favoriete producten

Bestellingen afroepen zonder steeds alle specificaties in te vullen? Er zijn twee manieren om een snelle bestelling te plaatsen. Hier wordt de tweede uitgelegd.
Deze is het interessantse voor personen die vaak dezelfde samenstelling nodig hebben voor verschillende projecten.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om snel een bestellingsverzoek uit te sturen, op de tweede manier: via favoriete producten. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om een bepaalde samenstelling in te stellen als een favoriet product, ga je naar een bestelling waar je deze gebruikt hebt.

Dit kan je doen door via de tab "Projecten" naar de bestellingen van dat project te gaan, of rechtstreeks via de tab "Bestellingen"
2

Klik aan de rechterzijkant op de knop "Favoriet product".

3

Om nu dit favoriete product te bestellen, ga je naar "+ Nieuwe bestelling" en selecteer je het project waarvoor je deze wil bestellen.

Je kan hier ook een nieuw project aanmaken, indien het project nog niet in de lijst staat.
4

Daarna klik je bovenaan op "Favorieten" en kies je het favoriete product dat je wil bestellen.

5

Je hoeft nu enkel nog de datum, het volume en de cadans (lossnelheid) in te geven.

Alle andere informatie is reeds ingevuld op dezelfde wijze als in de samenstelling die je bij je favorieten geplaatst hebt.
Wil je een product uit je “Favoriete producten” verwijderen? Ga dan naar “Instellingen” en klik je op het sub-menu “Favoriete producten”. Hier zie je het overzicht van je favoriete producten en kan je ze verwijderen indien gewenst.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag