Skip to main content

Een vestiging van de centrale toevoegen en beheren

Heb je meerdere vestigingen maar zijn ze nog niet allemaal toegevoegd in Betotrace? Of wil je de publieke naam of beschikbare producten van een van deze vestigingen aanpassen? Hier leggen we uit hoe je vestigingen kan toevoegen en beheren.

In het korte demofilmpje nemen we je mee door de stappen om een vestiging toe te voegen en beheren. We hebben de stappen hieronder ook voor je uitgeschreven.

1

Om een vestiging voor je centrale toe te voegen, ga je naar "Instellingen".

Vervolgens klik je op Vestigingen en de knop + Toevoegen.
2

Hier kan je de gegevens invullen van de vestiging die je wenst toe te voegen.

Je begint met de naam van de vestiging. Zorg ervoor dat deze naam duidelijk, herkenbaar en uniek is. Het is namelijk deze naam die de klanten te zien krijgen bij het zoeken naar een centrale.
3

Vervolgens duid je het adres van de nieuwe vestiging aan.

Indien nodig kan je de locatie aanpassen door de markeerspeld op het kaartje te verslepen. Ook de breedte- en lengtegraad kan je gebruiken om de exacte locatie aan te duiden.
4

Als derde stap kan je ingeven aangeven of het om een centrale gaat met beperkte functies (zonder betalende Betotrace-licentie) en welke producten de centrale kan leveren.

Wanneer je deze producten aanduidt, hoeft het niet te betekenen dat je deze zelf produceert, enkel dat je ze kan leveren. Zo houd je de optie open om deze via een andere centrale te leveren aan jouw klant.
5

Vervolgens klik je op "Bewaren".

6

Als je terugkeert naar het beginscherm "Vestigingen", krijg je een overzicht te zien van de toegevoegde vestigingen.

Indien je een wijziging wilt toepassen voor een vestiging, kan je op deze vestiging klikken, de wijziging doorvoeren en opslaan.
Je kan bij je vestiging aanduiden of het om een passieve centrale gaat of niet.  Alle centrales, ongeacht het type, kunnen bestellingen ontvangen, aanvaarden of aanpassen en ze verwerken. Waar passieve centrales enkel dit zullen kunnen, zullen centrales met een premium account bijvoorbeeld ook info kunnen geven rond de leveringsstatus van de mixers.

Geen antwoord gevonden op je vraag? I’m happy to help!

Tanika Parton
Customer Success Lead

+32 (0) 475 20 07 50
tanika@betotrace.com
Stuur mij jouw vraag